Pui cu lamaie si ardei iute

Puiul cu lamaie si ardei iute gatit pentru un pranz de sambata a fost o improvizatie de moment, sau mai bine zis o inspiratie de moment, pentru ca rezultatul s-a dovedit a fi excelent.

Ma aflam in fata unei tavi plina cu pulpe de pui dezosate si ma gandeam cum sa fac sa iasa gustoase, dar cel mai important sa nu muncesc mult Description: :) … deh, lenea asta … Description: :oops:

Si am inceput sa deschid dulapurile si frigiderele sa vad ce materie prima gasesc … Norocosii si norocoasele au fost:

– 3 ardei iuti

– 2 linguri sos de soia

– 1 lamaie

– 1 ceapa alba

– putin piper

– sare

– patrunjel

– 2 linguri ulei de samburi de struguri

Si … toate astea au mers in tava, peste pui, bineinteles curatate si taiate corespunzator, unde e cazul: ardeii feliute subtiri, ceapa rondele si lamaie in sferturi de feliuta.

Am acoperit cu folie de aluminiu tava si am bagat-o la cuptor, la temperatura de 175 grade. Dupa vreo 30 de minute, am scos folia si am mai lasat in cuptor inca 30-40 de minute.

Si gata! Repede si buuunnnn! 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message