Iata o reteta foarte simpla, care necesita insa un pic mai mult timp cu pregatirea; dar doar timp, nu si efort, deci putem considera ca se compenseaza situatia, nu?! 🙂
Avem nevoie de:
– 6 pulpe de pui, fara pielita si dezosate
– cateva bucati de praz, dupa preferinte
– pentru marinata: zeama de la o lamiae, zeama de la o portocala, ulei de masline, usturoi, sare piper
– boabe de mustar
– marar
Am curatat si am zdrobit usturoiul si am pregatit marinata, amestecand componentele mentionate mai sus. Am pus puiul intr-un vas si am turnat marinata peste; l-am lasat la frigider peste 24 de ore. Se vede ca este aproape gatit, daca il mai lasam ceva vreme ar fi fost pui marinat si doar atat :).
L-am pus intr-o tava intinsa, am adaugat bucatile de praz si am turnat marinata peste; am adaugat si putine boabe de mustar si marar uscat. Am pus la cuptor, la 175 de grade, vreo 40 de minute; se face imediat.
Pofta mare!!!
Trebuie sa fac rost de praz! reteta nu pare deloc complicata, deci merita sa incerc! Ms de idee! 🙂