Marturisesc ca nu am mai folosit pana acum acest mod de a gati, la punga :). Am cumparata un set de pungi acum ceva vreme, in ideea ca nu se strica si le-oi folosi eu candva … si iata ca a venit si ocazia asta, sa experimentez si sa testez punga cu niste pulpe de pui.
Lucrurile merg simplu: se ia carnea, se imbunatateste cu diverse chestii, se baga in punga, se fac cateva gauri in punga si gata cu punga la cuptor. 🙂
Si chiar asa am facut: am folosit 6 pulpe de pui dezosate si fara pielita, peste care am adaugat o lingurita de ghimbir praf, o lingurita de chimen, o lingurita de marar uscat, putina sare, jumatate de lingurita de piper negru si 3 linguri de sos de soia. Am amestecat intr-un vas, astfel incat condimentele sa se omogenizeze cu carnea si apoi am pus puiul in punga. Am inchis punga, am facut cateva gauri (cu o scobitoare) in parte superioara si am pus-o la cuptor la 175 de grade pentru aproximativ 80-90 de minute.
Iese o minune!
Garnitura: salata de varza alba cu marar proaspat si sare.