Deoarece reteta asta a fost de un real succes, m-am gandit sa o recreez, cu cateva modificari, evident :).
Am avut nevoie de urmatoarele ingrediente:
– 1 dovlecel mare
– 2 cartofii medii
– o pulpa inferioara de pui
– 3-4 linguri de smantana
– un ou
– putin rozmarin
– un varf de sare
Dovlecelul, cartofii si puiul au mers la steamer pentru vreo 20-25 de minute in prima faza. Am scos cartofii si dovlecelul si i-am zdrobit cu furculita, iar puiul l-am mai lasat puiul inca 10-15 minute. Cand a fost gata, am scos si puiul, l-am curatat de pielita si dezosat si apoi l-am tocat maruntel.
Am amestecat cartofii si dovlecelul zdrobiti cu smantana, cu oul, cu putina sare si rozmarin.
Am pus intr-un vas jumatate de compozitie, am adaugat peste puiul tocat si apoi cealalta jumatate de compozitie. Am bagat la cuptor, nu mai stiu pentru cat timp … pana a prins o crusta frumoasa.
Acum, cand scriu, ma gandeam ca nu ar fi stricat si niste parmezan ras pe deasupra :).
Pofta buna!