De fooooooaaarte mult timp nu mai facusem tocanita cu ciuperci … nu e chiar mancarea mea preferata, dar e buna si relativ usor de facut, daca nu iei in calcul curatatul si tocatul ciupercilor, operatiuni care nu-mi plac deloc.
Am tocat fin 2 cepe si le-am pus cu un strop de ulei si putina apa sa se inmoaie.
Am pus apoi ciupercile tocate si inca o ceasca de apa. Nu prea e nevoie de apa, ciupercile lasa si ele destul de multa zeama … Am pus capacul si am lasat ciupercutele sa se inmoaie cam 15 minute.
Am desfacut 2 linguri de faina in putina apa calda si am adaugat peste ciuperci; am pus sare si piper si le-am bagat la cuptor sa scada bine tot lichidul. Nu mai stiu exact cat au stat la cuptor, cam o ora si ceva.
Au fost foarte bune … singura problema cu ciupercile astea e ca in maxim 2 ore de cand le-ai mancat ti-e foame din nou :).