Am luat si eu pentru Toni paste stelute; nu am mai luat pana acum, desi sunt destul de populare prin meniurile bebicilor, mai ales datorita formei; in plus, nu contin gluten, desi la varsta ei am depasit de muuult “problema” glutenului. Mai degraba eu le-as numi “paste pentru puturosi”, pentru ca aluneca pe gat nemestecate :)) .
I le-am facut relativ simplu, adica cu sos de rosii; noutatea ar fi cateva masline strecurate discret :).
Am folosit asa:
– ~100 gr piept de curcan
– ~125 gr stelute – cam jumatate de punguta de 250 gr
– o cutie rosii bio
– 2 fire de ceapa verde
– cateva masline verzi
– cimbru, patrunjel, marar
– 2 linguri ulei de masline
La cuptor, in vasul termorezistent am pus carnea, sosul de rosii, ceapa tocata, maslinele feliute, verdeata si putina apa; am lasat cam o ora si jumatate.
Stelutele le-am fiert conform instructiunilor si le-am adaugat peste sos cand a fost gata. Mi-au iesit 3 portii.
Buna mancarica, succes maxim!