Drob

Print Friendly, PDF & Email

O data pe an fac drob … desi ne place foarte mult, parca nu simt nevoia sa mananc de mai multe ori pe an; bine, nici nu sunt mare amatoare de ficat, asa ca se intelege …

Dar reteta asta imi place mult; si e si foarte simpla si rapida; iata ce ne trebuie:

– 500 gr ficatei de pui

– 500 gr inimioare si pipote de pui; de data asta insa, au fost doar inimioare; n-am fost atenta cand am cumparat si de-abia cand m-am apucat de treaba am constatat ca am cumparat doar inimioare; dar nu-i nimic, e bine si-asa.

– 2 oua

– jambon afumat

– ceapa verde, usturoi verde – de la care am folosit doar partea verde, taiata marunt

– sare, piper

Am pus ficateii si inimioarele la steamer pentru 45 de minute; buna afacere, s-au facut super, dar am spalat la steamerul ala de m-am plictisit … πŸ™

Cand au fost gata, le-am tocat cu mixerul, nu foarte mic; nu vreau sa se faca pasta, ci bucatele mici mici. Am amestecat cu cele 2 oua, cu verdeata si am condimentat.

Am uns cu putin ulei o forma si am tapetat-o cu hartie de copt. Am aranjat jambonul astfel incat sa invelesc toata compozitia in el.

Am bagat la cuptor vreo 3 sferturi de ora.

A iesit suuuupeeeerrrr … a mancat si Toni o feliuta πŸ™‚

 

Written by

5 Comments to “Drob”

  1. Deni says:

    Wow, ce-mi place cum suna reteta asta! Sigur o fac! πŸ™‚

  2. Deni says:

    Acum ma apuc de drob πŸ™‚ Am tot pregatit, in 5 minute ma pun sa le toc marunt si sa pun drobul la cuptor πŸ™‚ Revin cu impresii, dar sunt sigura de acum ca va fi foaaaaarte bun! πŸ™‚

  3. Deni says:

    E DELICIOS drobul, Oana!!! Thanks ca ai impartasit reteta! :*

Leave a Reply

Message