I-am cumparat domnisoarei rosii cherry micute si finute, ca ea, sa le manance crude, sau salata … no way, nu i-au placut, le-a scuipat dezgustata …
Dar, tot i le-am bagat pe sub nas đŸ™‚ ! Nu crude, ce-i drept, dar trag speranta ca la un moment dat ii vine mintea la cap si le mananca si asa.
Buuuunnn … asadar, la ce as putea folosi un castron de rosii cherry … impreuna cu niste dovlecei aflati pe stoc la congelator, la o mancarica simpla.
Avem asa:
– 2 dovlecei
– 2 fire de ceapa verde tocata marunt
– 2 catei de usturoi
– o bucatica piept de curcan
– 1/3 ceasca suc de rosii
– 2 linguri de ulei de masline
–Â menta, leustean
Am taiat rosiile in jumatati si dovleceii bucati mici si am pus totul in vasul de gatit; am acoperit cu apa si am presarat menta si leusteanul si am bagat la cuptor cam o ora si 45 de minute.
Mi-a iesit o cantitate mai mare, 3 portii. Cand a mancat, i-am pus pe deasupra si vreo 2 lingurite de iaurt.