Am luat fenicul. Iarasi o premiera, iarasi m-am trezit intrebandu-ma de ce n-am mai luat pana acum …
Mie nu mi-a placut … are o aroma prea puternica, parca miroase a detergent de vase :))
Am luat 2 bulbi, asa ca am produs 2 mancarici; uitandu-ma in folderul cu poze, am constatat ca nu am avut prea multa imaginatie, pentru ca prima data i l-am combinat cu cartof obisnuit, iar a doua oara cu cartof dulce. Iar carnita s-a nimerit a fi curcan in ambele dati.
Prin urmare, o reteta 2 in 1:
– cartof – de care-o fi el – una bucata dulce sau 2 bucati medii cartof “standard”
– un bulb de fenicul
– putin unt pentru tapetarea vasului
– 100 gr carnita de curcan – piept
– sos de rosii
– verdeata
– apa
Am taiat cartofii si feniculul, in bucati, in functie de inspiratia de moment :)) ; in vas cu ei, cu carnita, verdeata, sosul de rosii si apa; au stat la cuptor cam 90 de minute.
Toni a mancat, dar mie nu mi-a placut deloc.