Cous-Cous cu dovleac

Print Friendly, PDF & Email

Cum spuneam in postul anterior, am luat un pachetel de cous-cous. Nu m-am lamurit inca daca se scrie cous-cous sau cus-cus …

Nici pe asta habar n-aveam sa-l gatesc; dar m-am descurcat, ca-s fata desteapta :))

Am uns un vas cu unt, am pus carnita de pui (100 gr) si cam 250 de grame de dovleac taiat cubulete; am pus cimbru, am acoperit cu apa si am pus capacul; la cuptor cam 70 de minute – se face repede – la 200 de grade. A iesit multa zeama, dar e bine, caci a fost absorbita ulterior de cous-cous.

Intr-o craticioara pe aragaz am pus jumatate de cescuta de cous-cous cu o cescuta si jumatate de apa (asa erau proportiile pe pachetel) si am pus la fiert.

Cand a fost gata dovleacul am amestecat cu cous-cous-ul; cum dovleacul era foarte moale, s-a sfaramat de tot cand am amestecat.

Toni a mancat tot, se pare ca i-a placut; deci mai avem o bifa pe lista diversificarii :)).

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message