Am vrut sa fac pentru noi niste conopida, asa ca am pus-o la steamer. Dar cum am mai avut pizza de ieri si a fost foarte satioasa, nu ne-a mai fost foame. Si uite asa m-am trezit cu conopida fiarta … si uite asa i-am facut lui Toni sufleu de conopida si peste.
Am uns cu unt un vas termorezistent si am pus in el conopida. Am scos un pachetel cu peste din congelator si am taiat pesticul cubulete mici; le-am taiat mici pentru ca am vrut sa se faca repede; conopida fiind deja fiarta, nu era necesar sa stea mult timp la cuptor, dar pestele fiind crud, era nevoie sa se patrunda repede si bine.
Am facut un sos dintr-un galbenus de ou, o cana de lapte, o lingurita de faina, marar si busuioc. Am turnat si sosul in vas, am mai pus un strop mic de unt si le-am bagat la cuptor. Am dat focul mic, ca sa se faca incet.
Arata minunat, sper sa-i placa. Vedem maine!