Frumos titlu de reteta, nu?! 🙂
De fapt, mai frumos e cuptorul & plita = cadou de la Mos Craciun, ca am fost cuminte anul asta! 🙂
De fapt … trebuie sa spun adevarul, nu pot sa mint, ca au fost martori …. rechinul a fost al doilea fel gatit la noul cuptor, caci primul a fost o pizza cu ton (solicitare mai veche) … 🙂
Sa revin la rechinas … l-am cumparat deja portionat, l-am spalat bine, l-am condimentat cu sare si piper, l-am tavalit prin faina integrala si l-am pus in tava pe hartie de copt … La 200 de grade am potrivit cuptorul, dar mai departe, nu mai stiu cat a sta la cuptor … 🙁 Eh, dar nu e greu, trebuie verificat din timp in timp, pestele se face foarte repede.
Rechinul a fost delicios, servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi … ! Probabil a fost asa bun datorita cuptorului, dar eu cred ca datorita bucataresei! 🙂