Gata, m-am indragostit in mod oficial de noile dotari din bucatarie! Cred ca steamerul a fost retrogradat un pic, dar nu de tot, inca imi place si e super util.
In alta ordine de idei, am gasit in Carrefour niste pastute bio cu o forma draguta si am luat pentru Toni; de fapt, am luat mai mult pentru ca mi-a fost cam lene sa-i mai fac eu taitei … dar, shhhhhhh, asta e secret!
Asa ca, am uns un vas cu unt si am adaugat dovleac taiat cubulete (inca mai am la congelator, poate mai gasesc si in magazin … ) si cam 100 gr carnita de vita. Am presarat putin cimbru si marar; bineinteles ca nu lipseste catelul de usturoi.
Am completat cu apa si am dat la cuptor (cred ca la 200 grade) cam 80-90 de minute; am lasat capacul pe vas pana la sfarsitul coacerii, pentru ca am vrut sa fie mai multa zeama; amestecam ce e la cuptor cu o mana de paste fierte (7-8 minute, conform instructiunilor).
A iesit un deliciu, am primit reclamatii de la tati ca lui nu-i fac paste d-astea … 🙂