Mancarica de curcan

M-am gandit sa folosesc si in alt mod vasul de orez de la steamer, si anume sa pun si in el legume, diverse, sa vedem cum iese. Si iese foarte bine, singurul inconvenient e ca este destul de mic vasul.

Asa ca mancarica asta, am facut-o combinat, atat in vasul de orez, cat si in vasul obisnuit.

In vasul de orez am pus 100 gr piept de curcan taiat bucatele, cam 50 gr mazare, o canuta cu lapte, jumatate de ceapa mica si cateva bucatele mici de unt.

In vasul mare de la steamer, am pus cam 150 gr dovleac si 100 gr dovlecel.

Le-am pus la aburit pentru cam 50 de minute.

“Combinatia” din vasul de orez arata super bine si e gustoasa foc; singura mentiune e ca mancarica nu “scade”, cum ar face pe foc, ci se pastreaza toata zeama in care am pus-o, plus zeama lasata de carne si legume.

Iese tare interesant. O sa mai incerc combinatii d-astea.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message