Curcan roz-verde

Print Friendly, PDF & Email

Mi-a placut mult combinatia de culori din mancarica asta! Nu-i asa ca arata bine? Culmea, si gustul e bun! :))

Deci, tot un piept de curcan de cam 100 gr (reteta e pt 2 portii), un dovlecel mic, cubulete de sfecla rosie (150 gr) si brocolli (150 gr). Fara usturoi, fara ceapa, fara ierburi, doar carnita si legume, la steamer cam 50 de minute.

Cam tot ce fac la steamer pentru Toni tin 50 de minute, pentru ca le pun impreuna si incerc sa acopar cel mai mare timp de gatire.

Am mixat totul cu putin unt si gata! Imi place mai mult aroma/gustul mancarii cand adaug unt decat atunci cand adaug ulei de masline; cred ca o reorientez …

Iar o sa faca pipi si kk roz! De la sfecla, pentru cine nu stie! =))

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message