Am cumparat niste praz din supermarket, pentru ca a vrut Serban, dar nu aveam nici cea mai vaga idee ce sa fac cu el … Eu nu prea mananc si nici nu prea l-am folosit in mancare …
Insa, asa cum se zice, ca pofta vine mancand, banuiesc ca si ideile vin gatind… 🙂
Asa ca l-am curatat si taiat in bucati un pic mai lungi, cam 5-6 cm.
Am luat un vas pe care l-am tapetat cu unt, am adaugat prazul si parmezanul care mi-a ramas de la rulourile de salau, am pus putin patrunjel si am bagat la cuptor tot la foc foarte mic; de fapt, rulourile si prazul si-au tinut companie in cuptor.
Aceeasi mentiune ca si la peste: trebuie sa stea la foc mic, pentru a se inmuia prazul, cu grija sa nu se arda parmezanul.
Tot ce pot sa spun e ca deja mi-am pus in Shopping list sa mai iau praz si data viitoare; combinatia asta a fost o “surpriza” tare gustoasa!