Pentru un piept de pui facut pe teflon, am “mesterit” urmatoarea garnitura: orez integral cu ciuperci si ardei gras.
Am pus orezul la steamer cu apa suficienta pentru muuult timp, ca deh, e integral, deci pana fierbe lesini de foame … ma rog, cam 50 de minute.
Pe aragaz, intr-o tigaie, am pus putin ulei si o punga de ciuperci din alea congelate; nu am mai luat pana acum, dar mi-au parut mai bune decat cele la conserva. Am adaugat si o mana de ardei gras, rosu si verde, tot din cel congelat. Le-am lasat sa se caleasca pana a scazut toata apa aia din ciuperci. Am adaugat sare, piper si cand a fiert orezul l-am pus si pe el in tigaie si le-am lasat impreuna inca 2-3 minute. Am adaugat si o mana de seminte de floarea soarelui neprajite.
Am oprit focul si am pus deasupra patrunjel proaspat.
Combinat cu pieptul de pui … s-a terminat repede …