Piept de pui bun de tot

Print Friendly, PDF & Email

Asta este o mancarica buna, care se face destul de repede; merge cu o salata sau cu diverse garnituri, sau pur si simplu fara altceva.

E nevoie de:

– piept de pui – oricat e nevoie; eu am pus azi 2 piepti intregi

– il curatam si il taiem frumos in bucatele medii

– condimentam cu sare, piper si marar

– punem puiul condimentat intr-un castonas si stoarcem peste el sucul de la o lamaie si adaugam un pahar de vin alb (sec sau demisec)

Il lasam la frigider cat de mult putem, in functie de timpul disponibil; merge si de seara pana dimineata, dar se face bine si daca sta doar juma de ora.

Intr-o tigaie de teflon punem foarte putin ulei (maxim 2 linguri) si punem puiul la prajit; il lasam sa se rumeneasca pe o parte, il intoarcem si turnam peste sucul de vin+lamaie in care a stat puiul.

Lasam sa se rumeneasca si pe cealalta parte si gata masa.

Arata frumos si-i tare bun!

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message