Dovlecei umpluti

Print Friendly, PDF & Email

Dovlecei umpluti … si un ardei si vreo 3 chiftelute (asta asa, suplimentar 🙂 )

Avem nevoie de:

– 100 gr carne de vita

– un galbenus de ou

– 1-2 morcovei

– 2 dovlecei

– putina telina

– un catel de usturoi

– patrunjel

– putin ardei gras (pentru compozitie)

– putin orez (fiert)

– un ardei gras, pentru umplut

Primul pas: curatam, taiem si scobim dovleceii; am aruncat semintele.

Al doilea pas: in mixerul vertical amestecam carnita, galbenusul, morcovii, telina, usturoiul, ardeiul si patrunjelul. Ce-a iesit amestecam apoi cu orezul deja fiert.

Am umplut doveceii, ardeiul si am facut 3 chiftelute mici ca mi-a iesit prea multa compozitie.

Asa, de decor, ca sa iasa bine la poza, 🙂 am facut niste capacele mici pentru dovlecei.

Am pus la steamer pentru 50 de minute.

A iesit delicios, chiftelutele le-am dat gata repede (eu!).

Astept sa vad daca-i place lui Toni …

 

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message