Praz si pui marinat

Print Friendly, PDF & Email

Iata o reteta foarte simpla, care necesita insa un pic mai mult timp cu pregatirea; dar doar timp, nu si efort, deci putem considera ca se compenseaza situatia, nu?! 🙂

Avem nevoie de:

–       6 pulpe de pui, fara pielita si dezosate

–       cateva bucati de praz, dupa preferinte

–       pentru marinata: zeama de la o lamiae, zeama de la o portocala, ulei de masline, usturoi, sare piper

–       boabe de mustar

–       marar

Am curatat si am zdrobit usturoiul si am pregatit marinata, amestecand componentele mentionate mai sus. Am pus puiul intr-un vas si am turnat marinata peste; l-am lasat la frigider peste 24 de ore. Se vede ca este aproape gatit, daca il mai lasam ceva vreme ar fi fost pui marinat si doar atat :).

L-am pus intr-o tava intinsa, am adaugat bucatile de praz si am turnat marinata peste; am adaugat si putine boabe de mustar si marar uscat. Am pus la cuptor, la 175 de grade, vreo 40 de minute; se face imediat.

Pofta mare!!!

Written by

Comments

  1. Vip Imob says:

    Trebuie sa fac rost de praz! reteta nu pare deloc complicata, deci merita sa incerc! Ms de idee! 🙂