Pizza cu blat de tarate

Print Friendly, PDF & Email

Ieri dupa amiaza am pus la facut o turtita de tarate, ca in reteta asta.

Insa, am schimbat un pic planul initial si m-am hotarat sa fac o pizza. Cand am scos turtita din cuptor, am taiat-o in 2, pe la mijloc. Am pastrat “capacul” pentru a doua zi, iar partea de la baza am folosit-o ca blat pentru pizza. Este tocmai buna, este destul de frageda, ceea ce e ideal, avand in vedere ca o sa mai stea in cuptor ceva timp, impreuna cu ingredientele.

Nu m-am complicat foarte mult, am pus 3-4 linguri de sos de rosii peste blat, l-am intins uniform, am adaugat telemea de oaie, cascaval ras, 3 oua de prepelita batute bine, putin marar uscat si un praf de boia.

Am mai bagat-o la cuptor, la 300 de grade, pentru vreo 10 minute.

Este gustoasa, satioasa si tocmai buna pentru cina sau mic-dejun. Pofta mare!

Written by