Orez brun cu dovleac

Print Friendly, PDF & Email

Toni mananca cu mare placere dovleacul, poate si pentru ca e dulceag. Abia astept sa apara din nou si sa refac “stocul” din congelator.

Dar cum dovleacul, desi gustos,  nu e cine stie ce mancarica consistenta, i l-am combinat cu ceva orez si carnita si l-am gatit foarte simplu, fara prea multa bataie de cap :).

Intr-un vas am pus un cubulet de unt, o pulpa de pui , vreo 400 de grame de dovleac taiat cubulete, 2-3 catei de usturoi taiati feliute, jumatate de ceasca de orez brun si ceva frunzulite de patrunjel. Am adaugat peste o ceasca de apa si am bagat la cuptor cu capac pentru o ora si jumatate.

Din cand in cand mai verificam sa vad daca e suficienta apa astfel incat sa se faca orezul, dar dovleacul isi lasa o gramada de zeama, asa ca e suficienta apa pe care am pus-o initial.

Orice mancare cu dovleac e un succes la Toni, asa ca n-a mai ramas nimic! 🙂

 

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message