Muschiulet de porc cu legume

Print Friendly, PDF & Email

Pana la urma m-am hotarat si i-am dat lui Toni si carnita de porc. Am ales un muschiulet frumos; am mai scris o reteta cu muschiuletul de porc, si anume mancarica de ananas, dar de fapt “prima oara” a fost aceasta mancarica cu legume. Oricum ananasul nu l-a mancat, deci nici nu se pune :).

Si pentru ca nu am vrut sa ma complic foarte tare, am gatit muschiuletul cat mai simplu posibil, intr-un mod in care garantat iese gustos, nu are cum altfel.

Intr-un vas am pus putin ulei de samburi de struguri si ~4oo de grame legume: fasole verde, mazare, conopida, morcovi. Am tocat 2 catei de usturoi feliute subtiri si le-am pus peste legume. Alti 2 catei de usturoi i-am taiat in jumatate si am infipt fiecare bucata in cele 4 bucati de carne (cam de 1 cm grosime fiecare muschiulet).

Am pus carnea peste legume, am adaugat 2 linguri de sos de rosii si o ceasca de apa, putin patrunjel si putina sare si am pus la cuptor cu capac (175 de grade, 90 de minute).

Se pare ca imi lipseste poza cu produsul finit :), dar va asigur ca a iesit foarte bun, iar Toni a mancat tot.

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message