Budinca de dovlecei si cartofi

Print Friendly, PDF & Email

Deoarece reteta asta  a fost de un real succes, m-am gandit sa o recreez, cu cateva modificari, evident :).

Am avut nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 1 dovlecel mare

– 2 cartofii medii

– o pulpa inferioara de pui

– 3-4 linguri de smantana

– un ou

– putin rozmarin

– un varf de sare

Dovlecelul, cartofii si puiul au mers la steamer pentru vreo 20-25 de minute in prima faza. Am scos cartofii si dovlecelul si i-am zdrobit cu furculita, iar puiul l-am mai lasat puiul inca 10-15 minute. Cand a fost gata, am scos si puiul, l-am curatat de pielita si dezosat si apoi l-am tocat maruntel.

Am amestecat cartofii si dovlecelul zdrobiti cu smantana, cu oul, cu putina sare si rozmarin.

Am pus intr-un vas jumatate de compozitie, am adaugat peste puiul tocat si apoi cealalta jumatate de compozitie. Am bagat la cuptor, nu mai stiu pentru cat timp … pana a prins o crusta frumoasa.

Acum, cand scriu, ma gandeam ca nu ar fi stricat si niste parmezan ras pe deasupra :).

Pofta buna!

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message