Ciuperci umplute

Print Friendly, PDF & Email

Mi-au “suras” niste ciuperci din ladita din supermarket si mi-am dat seama ca nu mai mancasem de mult timp. Am luat destul de multe, cateva ca se le umplu si mai multe pentru o tocanita.

Dupa laborioasa si enervanta procedura cu spalatul lor, am luat zece bucati mai mari pentru cele umplute. Umplutura a fost branza de burduf; am gasit la supermarket o branza de burduf in coaja de brad, foarte buna si aromata. Am pus in fiecare ciupercuta cate o lingurita si ceva de branza, iar pe deasupra am presarat parmezan. Le-am bagat la cuptor, la grill, pentru 45 de minute. Au iesit extraordinar de bune, branza de burduf le-a dat o aroma de vis.

O singura mentiune: parmezanul ar fi trebuit sa-l pun dupa jumatatea timpului de coacere; pus de la inceput, s-a rumenit un pic prea mult.

N-am mai apucat sa pozez rezultatul, s-a consumat imediat.

Written by