Curcan cu sos de patrunjel

Rasfoiam Good Food cand imi pica ochii pe o reteta: “Conopida prajita cu sos de patrunjel”.

De fapt, conopida pane; mie imi place tare mult conopida pane, dar n-am de gand sa-i dau copilului nimic prajit o lunga perioada de-acum incolo, insa sosul de patrunjel suna tare bine pentru Toni.

Asa ca pentru Toni, reteta a devenit Conopida, morcov si piept de curcan cu sos de patrunjel; legumele si carnita sunt facute la steamer, bineinteles … am avut cam 2 morcovii, cateva bucatele de conopida si ~100 gr piept de curcan; le-am tinut la steamer aproximativ 45 de minute.

Pentru sosul de patrunjel:

– o legatura de patrunjel

– 2 catei de usturoi

– zeama de la o lamaie

– 2 linguri de ulei de masline

Am pus toate ingredientele pentru sos in blender si le-am maruntit bine; am tocat si pieptul si l-am pus peste legume, iar apoi am turnat sosul.

Parerea mea: sosul e de vis!!!! Excelent! Aromat si racoritor. Si a completat foarte bine legumele si carnita.

Parerea lui Toni: mancarea asta e dezgustatoare!!! N-a mancat nimic!

Eh, se mai intampla … :))

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message