Orez cu dovlecel

Print Friendly, PDF & Email

Back in business! Gata cu vacanta, din nou la “munca”!

Copilul trebuie hranit, doar cu apa plata nu merge treaba! :))

Cu mintea “clara” dupa o saptamana in care m-au hranit altii, am scos de la congelator un dovlecel mic si o bucata mica de piept de curcan (cam 100 gr); si pentru ca am zarit o punguta mica si amarata cu niste dovleac, am luat-o si pe aia; nu era mult, cam vreo 10 cubulete maxim.

Am uns vasul cu unt, am taiat cubulete dovlecelul si carnita si le-am adaugat in vas, imrepuna cu dovleacul cel portocaliu. Si pentru ca era nevoie si de ceva verde, am taiat si un betisor de praz.

Am adaugat apoi 2 pumni mici de orez brun integral si niste marar (deshidratat, ca doar ala e pe stoc); am acoperit cu apa, am pus capacul si am dat la cuptor o ora si jumatate.

Pofta buna!

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message