Fenicul in 2 variante

Print Friendly, PDF & Email

Am luat fenicul. Iarasi o premiera, iarasi m-am trezit intrebandu-ma de ce n-am mai luat pana acum …

Mie nu mi-a placut … are o aroma prea puternica, parca miroase a detergent de vase :))

Am luat 2 bulbi, asa ca am produs 2 mancarici; uitandu-ma in folderul cu poze, am constatat ca nu am avut prea multa imaginatie, pentru ca prima data i l-am combinat cu cartof obisnuit, iar a doua oara cu cartof dulce. Iar carnita s-a nimerit a fi curcan in ambele dati.

Prin urmare, o reteta 2 in 1:

– cartof – de care-o fi el – una bucata dulce sau 2 bucati medii cartof “standard”

– un bulb de fenicul

– putin unt pentru tapetarea vasului

– 100 gr carnita de curcan – piept

– sos de rosii

– verdeata

– apa

Am taiat cartofii si feniculul, in bucati, in functie de inspiratia de moment :)) ; in vas cu ei, cu carnita, verdeata, sosul de rosii si apa; au stat la cuptor cam 90 de minute.

Toni a mancat, dar mie nu mi-a placut deloc.

 

Written by