Am pregatit tot pentru ziua lui Toni stripsuri cu fulgi de porumb; ideea nu e noua, dar mi-au reamintit-o niste prieteni saptamana trecuta.
Am avut cam 3 bucati mari de piept, pe care le-am facut fasiute. De fapt, de pregatirea lor s-a ocupat Serban, eu doar m-am invartit prin zona … 🙂 Asa ca, a facut fasiute pieptul de pui si le-a condimentat cu piper si boia. Am pregatit 3 castroane: faina, ou batut cu lapte si fulgi de porumb pisati (nici prea mult sa se faca praf, nici prea putin). Toni a contribuit si ea la pisarea fulgilor :).
Fiecare bucatica de pui a fost data intai prin faina, apoi prin ou si bine bine prin fulgi; operatiunea a fost un pic mai lunga, pentru ca fulgii nu se lipesc asa usor ca pesmetul.
Cand au fost gata le-am bagat la cuptor, pe hartie de copt.
Am servit stripsurile cu maioneza cu usturoi!
Un deliciu!