Spirale cu dovlecei

Print Friendly, PDF & Email

Am la congelator dovlecei, pusi din timp ca sa hranesc copilu; numai ca au ajuns undeva in fundul congelatorului si am uitat de ei … dar, am “sapat” si am scos unul  la lumina, pentru o portie de spirale cu dovlecei. Sau si mai explicit paste in forma de spirala cu dovlecei, rosii si cimbru. As putea sa ma opresc aici, nu? Nu e clara reteta?! :))

Sa detaliez totusi … am folosit un dovlecel mic, taiat felii; jumatate conserva rosii, bio (de la DM); unt – tot bio :); spirale din faina integrala, tot bio si tot de la DM – cam 2 pumni de-ai mei; cimbru non-bio (shoc, nu?); apa plata; un piept mic de pui.

Am uns un vas cu unt si am adaugat rosiile, dovlecelul, puiul, cimbrul si am acoperit cu apa. Am pus la cuptor cu capac 90 de minute, la 200 de grade; am lasat capacul pana la sfarsit, ca sa pastrez zeama, mai ales ca pastele absorb destul de mult.

Pastutele le-am fiert conform instructiunilor de pe pachet si le-am amestecat ulterior cu ce am scos de la cuptor.

Si uite asa am mai hranit copilul 2 zile ….

 

Written by