Pui cu varza de Bruxelles

Print Friendly, PDF & Email

Nu stiu de ce nu am mai cumparat in ultimul timp varza de Bruxelles, pentru ca de obicei aveam tot timpul in casa, si strecuram cate una in piureurile de legume pe care le manca Toni la inceputul diversificarii.

Dar am luat acum din nou si o sa am grija sa nu-mi lipseasca din frigider.

Am uns vasul cu unt si am taiat un betisor de praz de cam 10 cm in feliute subtiri; le-am framantat usor intre degete ca sa se desprinda si am facut rotocoale de praz subtiri de tot :); asta asa, mai mult de dragul aspectului. Am taiat fasiute subtiri un piept mic de pui (maxim 100 de grame) si l-am adaugat peste praz. Varzucile le-am taiat pe fiecare in 4. Am adaugat jumatate de conserva de rosii (care imi ramasese de la prazul de zilele trecute) si am acoperit cu apa.

Am bagat la cuptor o ora si jumatate. Am pus marar si patrunjel proaspat.

Nu-i asa ca arata tare bine?!

 

Written by