Bezele

Print Friendly, PDF & Email

Da, intr-un final glorios am reusit sa fac bezelele perfecte! De fapt, am dovedit ceea ce stiam deja, si anume ca cel mai mult conteaza coacerea.

Mi-au ramas albusuri de la ce am mai gatit si n-am vrut sa le arunc, asa ca am tot incercat sa le consum prin alte diverse “gateli”, dar tot am ramas cu vreo 2 in stoc. Asa ca am fost “nevoita” 🙂 sa fac bezele. Deorece eram convinsa ca n-o sa iasa mare lucru, nu m-am complicat prea tare … am pus albusurile in mixer, si treptat vreo 8-10 lingurite de zahar; nici macar nu stiu exact cate … si atat … nici o aroma, nimic altceva.

Am uns cu putin ulei o tava, am pus hartie de copt si am pus cu lingurita bezelele. Si acum vine cel mai important lucru: coacerea; le-am tinut 90 de minute la 100 grade si inca 30 de minute cu cuptorul oprit. Si … – ma repet, dar – au iesit perfect!

 

Written by