Aperitive cu clatite

Print Friendly, PDF & Email

Clatiteeeee!!! Probabil prima “chestie” pe care am gatit-o … M-a-nvatat tata, probabil ca sa scape el 🙂 Insa mie chiar imi place sa le fac, sa le arunc, sa le rumenesc … si nu, nu le lipesc de tavan 🙂

Intr-o perioada le mancam numai cu dulceata sau gem, dar am descoperit ca sunt bune in mai multe combinatii. Ca urmare, m-am apucat sa fac niste clatite pentru ziua lui Toni. Am facut multicele … n-am idee cate au iesit, nu am stat sa le numar, dar am facut din 4 oua, cam 2.5-3 litri apa minerala, 2 linguri de ulei si faina cat cuprinde.

Cateva clatite le-am folosit la o “chestie” a carei reteta o scriu mai incolo …. 🙂

Restul le-am umplut cu:

1. crema de branza (branza mixata bine de tot cu iaurt), amestecata cu cubulete de somon afumat

2. pate de ficat mixat cu margarina si muuuuult piper, amestecat cu cubulete de castravete

Am rulat clatitele, le-am taiat in bucatele de 2-3 cm si le-am pus la frigider pana au venit invitatii.

Sunt niste aperitve absolut buuuuuunnnnneeeee, si arata si foarte bine; daca ar dura mai putin facutul clatitelor … ce bine ar fi!

Written by