Spanac cu dovleac

Print Friendly, PDF & Email

Dupa vreo 2 zile de “borcanele” mancate la munte, era timpul sa trec din nou copilul pe mancarica facuta de mami.

Asa ca, cu inspiratia improspatata de aerul rece :)):)):)), m-am apucat sa-i fac maimutei niste piept de pui cu spanac si dovleac. Si tot in vasul de orez. Am inghesuit pieptul de pui taiat cubulete, spanacul si cubuletele de dovleac, plus un catel de usturoi taiat feliute. Nu am mai pus apa sau altceva, pentru ca oricum legumele si carnita sunt congelate, deci isi lasa zeama suficienta. Deasupra am “garnisit” cu putin unt (bio!!!). Le-am lasat la aburi 45 de minute.

I le-am mixat cu marar si patrunjel, cumparat tot de la supermarket, ca ce-am pus eu in “gradina” mea creste cu viteza melcului schiop; poate de Craciunul viitor sa pot recolta 2-3 fire de patrunjel sau marar … 🙁

Written by