Ficatei “portocalii”

Print Friendly, PDF & Email

Ca sa nu ma incurc prin congelator intre legume, mi-a traznit o idee geniala :)) – si anume sa le tai diferit, daca sunt de aceeasi culoare; idee buna, dar in afara de morcov si dovleac, nu prea se aseamana mai nimic, dar, ma rog, ramane ideea, nu?!

Asa ca, 100 gr dovleac taiat cubulete 🙂 si 100 gr morcov taiat betisoare s-au combinat cu un ficatel si un catel de usturoi; usturoiul l-am taiat feliute si am imbracat ficatelul cu el, ca sa lase o aroma placuta.

Stocul de “buruieni” proaspete – adica marar, patrunjel – e zero, asa ca nimic in afara de cele de mai sus.

Le-am pus la steamer cam 50 de minute si apoi le-am mixat cu un cubulet de unt.

Tare placuta aroma da untul, a iesit o mancarica tare buna. Am gustat, normal!!!

 

Written by