Sticksuri de praz

Print Friendly, PDF & Email

Am cumparat niste praz din supermarket, pentru ca a vrut Serban, dar nu aveam nici cea mai vaga idee ce sa fac cu el … Eu nu prea mananc si  nici nu prea l-am folosit in mancare …

Insa, asa cum se zice, ca pofta vine mancand, banuiesc ca si ideile vin gatind… 🙂

Asa ca l-am curatat si taiat in bucati un pic mai lungi, cam 5-6 cm.

Am luat un vas pe care l-am tapetat cu unt, am adaugat prazul si parmezanul care mi-a ramas de la rulourile de salau, am pus putin patrunjel si am bagat la cuptor tot la foc foarte mic; de fapt, rulourile si prazul si-au tinut companie in cuptor.

Aceeasi mentiune ca si la peste: trebuie sa stea la foc mic, pentru a se inmuia prazul, cu grija sa nu se arda parmezanul.

Tot ce pot sa spun e ca deja mi-am pus in Shopping list sa mai iau praz si data viitoare; combinatia asta a fost o “surpriza” tare gustoasa!

Written by